BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-04-25

PELAMIN STYROFOAM

Sebelum ni dalam kepale asik berpk2...

kawin nnt nak macam ni la.. nak macam tu la...

tub2 tengok tinggal 5 bulan..erk!!! menakutkan, nasib baikla paper flower mak tolong buat

kalau tidak..adeh la....

ok berbalik pada pelamin,,, oleh kerana pelamin adalah i diy sendri so....

i pon telah memerah keringat..eh salh... memerah idea... nk buat bentuk macam mane la pelamin garden sakura i kelak.

so..after berhemps pulas memikirkannye....
*
*
*
*


tara.. ni hasilnye!!!


PELAMIN STYROFOAM



ni teaser jek ok... hihi....


mayb ramai tau kan skang pelamin ni memang tengah trend... bom ke ba bo...

so ape lagi..design la ur own dais

nak bentuk pokok, rumah, kapal, frame, semua boleh.....


kalau nak menempah boleh serbu web2 ini... happy menempah all :)

i tempah kat sini .... :)



area pantai timur : Ammar Haji Fauzi (add him at FB)

ni xsure area mana :delima merah


TUNGGU
HASIL


PELAMIN

CIK ANA FARHANA YE :)

BYE OLL
o ye lagi 1..pray 4 my wedding ya

*Sharing is caring..hihi

4 comments:

dyn said...

tq cik ana sbb post entry ni...waaaaa sgt best tetibe rase cam nak wat pelamin sendiri huahuahua....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pergh.. cantik kot ukiran tu.

lovelyadibah said...

whoa..nk tggu pelamin cik ana la t:)

~ NANA ~ said...

since nama kita sama, nk pinjam boley? hahahaha

~ FA.RA~hana's CLICK ~