BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-06-11

PAPER FLOWER DIY


paper flower memang ade macam-macam cara nak buat

ni cara yang ana buat, ana dapat tips ni pon dari mak ana, mak kate zaman dulu-dulu memang popular bunge ni... sekarang ni jadi trend again..selamat mencuba semua!!! :)










sharing is caring :)

7 comments:

sarahhernyzar said...

rajinnya kamu... sgt kagum owh... sara malas nk DIY.. hahahahaha~! tlg buatkan leh... lalalalala :p

miey anna said...

alahai..comeyyy..suke!erk..nak tanya..tu crepe paper eh??

cheQmOomOo said...

huuu santek2

cheQmOomOo said...

huuu santek2

LisaLisut said...

this one i surrender! tak dapek nk buat.hehe(pdhl bole je.masa free byk gile)

Schaz said...

betul, stuju! paper flower ni trend lama yg diperbaharui dgn application yg blh menarik..sbb dulu kecik2 i my opah DIY bunga ni buat centerpiece atas meja..huhu..u buat mmg sgt cantek, lagi2 pink shades itu mmg menarek tau...

syuhaidah said...

OMG..sgt suke la...nk blaja buat la..thanx for tutorial..;)

~ FA.RA~hana's CLICK ~