BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-06-11

TEASER BAJU NIKAH : SUGGESTED FASHION DESIGNER

bercerita tentang baju nikah.serious i bukanlah anak orang kaye
i beryukur kenal Ayuzenchtra DinAnnuar. i hanye kg girl je, xsangke dapat pakai baju secantik ini


serius i bersyukur sgt dapat kenal n dapat pakai baju design by Ayuzenchtra DinAnnuar ni. u oll may try him. serius harga boleh nego pm him at fb/ sms him..


die akan sketchkan beautiful dress to u oll n die akan bagi advise yang terbaik!!! mase discuss baju i xterpk pon baju i n detailing akan secantik ini. tapi once da siap what can i say..wow!!! sgt teruje.macam nk pengsan... malu nk pakai pon ade. sbb xsgke cantik sgt
design pon really up to date,,, :)


ape lagi b2b yang try sms/pm fb him, kalau bajet u kecil pon just b honest... xya malu. macam i ni.. hihi
insyaAllah die boleh tolong :)


TEASER BAJU NIKAH















8 comments:

Wawa Yusoff said...

wow, meriahnya.
cantek :)

Hidayati Farhan said...

canteeek, sumpah cantik. mmg berbaloi la ana. ni jd baju ana terus ek?

miey anna said...

okeh....sangat2 cantek...waaaa..nak tengok full ^_^

hana yoriee said...

setiap kali tgk baju nikah ana ni tak puas puas laaa..sbb cantek sgt! =)

adorable ~A.N.A said...

wawa : kan? spechless n bersyukur sgt
hidayati farhan : ha ah yang, kami plan raye tahun depan dah jadi wife n husband nk paki same2 mase raye :) hihi
miey _anna : u pon boleh dpt yang..dun wori pm je him
hana_yorie:biase2 je yang, baju je cantik, orangnye xcantik..huhu :P

tqahmisdar said...

cantik..suke sgt.. =)

~~Miss iLa~~ said...

canteknye!!!!!!!!!nak macam ni gak....hehehhe

UyaRayza said...

i loikeee hehehe

~ FA.RA~hana's CLICK ~