BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2009-08-11

Beza Suka Dan Cinta

"sungguh aku xtipu bila ku kata
ku cinta dia"
"suci sekeping hati"
hanya DIA yang tahu

SUKA


vs


CINTA
1- Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.

2- Di hadapan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.

3- Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku & tersenyum melihatnya. Tapi jika kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka, kita hanya tersenyum.

4- Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi malu dan tersipu. Di depan orang yg kita suka, kita akan bersikap biasa.

5- Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita akan bebas memberi pandangan.

6- Kita akan merenung mata orang yang kita cinta. Tapi kita tidak akan selalu merenung mata orang yang kita suka.

7- Bila orang yang kita cinta menangis, kita akan turut jua menangis. Bila orang yang kita suka menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

8- Perasaan cinta bermula dari kata. Perasaan suka bermula dari telinga. Jadi, jikalau kita berhentimenyukai seseorang yang kita suka umpama kitamembuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup matacinta berbuah menjadi airmata. Setiap orang yanghidup akan mengalami ini dalam hidup mereka.


0 comments:

~ FA.RA~hana's CLICK ~