BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-03-26

I BUKAN ARTIS OK...

Sabtu 26.03.2011 i jumpe din annuar, my official designer untuk baju nikah, baju bersanding i xpk lagi.. buat 1-1 ye tuan2 dan puan2 sebb i bukan orang kaye..huhu... fulus xbayak... so before this i memang da jumpe din annuar dekat old town white coffee ampang, die da designkan baju i... :) i sangt suke, sebb i kate nk yang simple but sweet.. xmo kebaye... sebb mayb bersanding nak ala2 kebaye + dress... so he design my outfit, sgt cantik to me... beading sangt bayk beliau letak, while my fiance pilih baju melayu jaket cut... i rase sangat berbaloi menempah dengn beliau, even i bukan la artis atau orang kaye, beliau memang xpernah double standard ok :)


after ambil ukuran badan.. dinn annuar hadiahkan i lukisan baju yang die da design untuk i.. i sngt suke, btw... die akn buatkan sekali my veil+tudung... oh dear... tq so much... :) penjimatan berlaku disitu n i da xpayh pening2 nk matchkan baju dgn tudung n veil...

so sape2 nak menempah baju boleh menempah dengn beliau tau... sangt baik..rumah die byk rabbit :)

serba sedikit tentang Ayuzenchtra DinAnnuar

1.Graduated from Bachelor in Art & Design in Fashion Design from Malaysian Mara University of Technology Year 2010. Now Working As Fashion Designer.

2. experience : previously work with qudyn as personal assitant & fashion designer
: Now working as fashion designer at Dato' Radzuan Raziwil

3. Antara artis2 yang pernah bekerjasama dengan beliau ; Anita Baharom, Ayu Raudah, Rozita Che wan dll...


4 . Selain baju, beliau juga menerima tempahan veil, tudung, kasut & BRIDAL PACKAGES!!! 

kalau nak tahu harga yang dikenakan, boleh la berjumpa dengn beliau untuk appoitment
insyaAllah u oll akan puas hati.. i bukan kipas bernai mati k..tapi i sangat puas hati, sebb beliau sangt xlokek ilmu malah sentiasa boleh bertolak ansur... so guys. what are u waiting for?

another 2 week, i da boleh fitting baju, can't wait... nnt i review tentang baju ok.. :)












"kat bahagian baju penuh dengan beading tabur..
veil+ tudung akan sedondon dengan baju"

'' baby blue colour ''


lagi jumpe... saye da penat menaip... DA,,,, :)

4 comments:

Reen Tart Nenas said...

chantek nyer koleksi baju designer tu...

basket_lab said...
This comment has been removed by the author.
LittleSunshine said...

mcm best jerk..kalau harga ok..xde masalah nk pilih dia =)

~ mizzAmy ~ said...

wah... bole try tanya2 dia nie. thanks dear.

~ FA.RA~hana's CLICK ~