BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-03-03

PELAMIN ANGAN2 BUDAK COMOT

fuh.. lame sungguh xupdate blog...
da la comot... makin comot blog ni dibuatnye :(
wedding preparation. bridal....
my incik apex dok bising2,'syg ni kejap nak yang ni, kejap nak yang tu..'
'cuba stick dengan yang 1 je'
ala... bukannye i ngengade nak tukar2.. tapi i nak sumting simple but nice..
majlis kat rumah i nnti simple jek, rumah incik apex baru malatop
nak guna seri delima bridal katenye.. layankan je la my dear..
tapi sebenarnye dalam hati i dok terkinja2..
'ya Allah betul ke ni? impian bakal menjadik kenyataan ke? huhu
incik apex kate ni hadiah buat sayang
wah!!! tacing sangat2... tersentuh dengar kata2 incik tunang
abang tahu sayag nak sangt kan pelamin macam tu

ahad ni appoitment dengan kak lydia... jom2 serbu butik kak lydia
baju kak lydia ada amsuk dalam majalah Ratu sehari terbaru...
mostly design by man kajang...



 'ni la pelamin kat rumah incik tunang nanti.. tapi warna green'
& 1 panel jek.. xmuat nak letak semua panel. apepun tunggu discusion ahad ni settle dulu.. baru boleh finalize everything




untuk pelamin rumah pompuan pulak..simple jek tau..
i tempah karikatur dengan incik manggis,,,
eleh..bohong kalu u oll xkenal
ha ah la..yang pelukis majlah ujang yang lukis gambo 2 eko katak tu..

i nak buat pelamin macam ni nanti..
akan bekerjsama dengn bridal kayangan.
backgrpund lukisan op coz bunga sakura
juga dihiasi lantern, bunga sakura, bench, pagar putih dll
nak tengok hasil diy pelamin n idea gile2 saye?
tunggu bulan 10 k :)

 pelamin ala2 macam ni... ade bench.. cuma pokok tu mostly pokok sakura,
background belakang lukisan kartun wajah kami dalam size besar, dalam 8 kaki-9 kaki
ade bantal2... terompah, sangkar burung, lantern n seumpamaya..tunggu.... hihi


 'background pelamin macam ni nanti.. ntah ape jadik yek dengan gambar muka kami
yang dikarikaturkan..i pon xsabar nak tengok hasilnye'
kite tunggu..hihi

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ok tunggu.. ni tengah berhempas pulas mengumpulkan material
WISH ME LUCK YA :)


4 comments:

choclairissa @ intan said...

mesti cantik..i pun suke pelamin ala2 dlm taman~

LittleSunshine said...

mcm best..xsbr nk tgk pelamin u nnti

adorable ~A.N.A said...

intan : i pon suke..tomey kan? rase cam dalam hati ade taman
l.sunshine ; besa2 jek dear :)

syuhaidah said...

sy pn suke pelamin dlm taman 2..look fresh ;)

~ FA.RA~hana's CLICK ~