BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-04-20

CONTEST BY THE PERFECT CANVAS !!!!!!!!!!!!! CANVAS- A PART OF MY WEDDING DREAM :)



sape setuju perfect canvas besh.. sile buat macam ni ok



huhu.. ni la gambo kami yang dah dikarikaturkan..
theme garden sakura




ni la pelamin kami nanti... alangkah bahagianya kalu TPC dapat sponsor kami

nanti kalau mak cik bedah sebelah rumah tanye kat mane teman print gambo tersebut.. teman jawab le gini...

Ala mak cik bedah ni...

xade facebook ke?

taip jek the perfect canvas....

dieorang tu la yang printkan gambo ni...

amacam? cun x? hihi
mesti mak cik bedah n jiran selang 3 buah rumah dari rumah i jeles...

huhu...



sebelum tu nak tanye korang tau ke x kanvas tu ape ke bendanye?



ok teman cite ye... sebelum tu teman nak bgtau mesyuarat JKK kampung ditunda 2012 Februari 29 yek...
ok back to the story canvas...


Kanvas merupakan kain atau kertas polos yang kebanyakkannya digunakan oleh pelukis untuk melakar apa sahaja, samada lukisan oil painting, potret, pemandangan dan pelbagai lagi. Bagi pelukis, mereka gemar melukis di atas canvas yang diletakkan di atas easel stand. Dengan teknologi moden masa kini, canvas boleh dicetak menggunakan mesin dan dijadikan cenderahati mahupun hiasan dalaman. Di luar negara, ada antara pelukis menggunakan lukisan gambar canvas ini untuk membuat beg mahupun kasut..unik kan?!!!

Korang tahu x THE PERFECT CANVAS menyediakan pelbagai pilihan canvas???

Ape???

xtahu jugak... ok2... teman cite je la ye...



*
*
*
*









 

 

Antaranye..jeng2..







1.split canvas

2.messages on canvas

3.Full wrap canvas

4.white border canvas

5.Multiple Photos On One Canvas

6.Fabric Canvas

7. Corporate Order



SERENDAH RM80 JEK HUSIN OI…

ni size canvas tersebut... kome tengok la puas2 yek


(beritahu ABI HURAIRAH KPD HUSIN dengan nada beriya)

Selain tu TPC juga buat benda2 ni husin oi…



1) Easel : Untuk stand on canvas tu

2) Car sticker

3) Bunting & Banner



kalau kome nak tempah cam ni carenye


1) Pilih gambar yang ingin ditempah

2)Emailkan kepada theperfectcanvas@gmail.com

3) Buat pembayaran dan maklumkan kepada TPC

4) Tara..seminggu lepas tu siap ler…



kalau ko nak tau lagi...
si ucop tu, sebelum berwilcha sanggup die naik beskal, self pickup kat TPC sendiri kat sini
***
C-5-10 Vista Hatamas


Jalan Hatamas Utama

Bukit Hatamas

43200 Cheras

Selangor, Malaysia
***
nak buat adiah besday diri sendri katenye...
tapi apekan daye.. takdir menentukan, xsempat die nak menself pickupkan canvas beliau..
dah kene langgo dek bajak ...





tapi ko jangan bimbang le husin..kalau kome malas nak amik sendiri..
kome boleh suruh dierng melakukan aktiviti seperti berikut:

1) Hantar terus ke depan pintu anda:

Untuk area Lembah Klang,Shah Alam, dan Cheras. Cuma tambah RM20.



2)Courier Express:

Harga bergantung kepada saiz canvas, Biasanya RM25-RM35.

nanti kalau ade mase kite pegi cc nak?

kite bukak web ni

http://www.theperfectcanvas.blogspot.com/

teman ajo ko menempah yek husin...

ni la rupe web TPC yang world... smart n nice

klik jek kat link yang diberi

All the details are given..

kalau xclear gak.. pakai cermin mata

xpon kol jek dieorang at

013-2897630


013-3997630

*
*
*
*
*

klu ko nak tahu husin selain canvas photo canvas jugak boleh dijadikan



JAM

APAKAH INI? CETEKE..CETEKE...

TARA...

LIGHT CANVAS ..

BOLEH JADIK LAMPU TIDO..HIHI

*
*


AND AS ALL KNOW...

FABRIC CANVAS

LASTLY...

WEDDING PROP!!! :)


kesian aku nengok ucop tu.. trauma lagi pasal bajak tu... nanti kite cakap ngn ucop xyah pk2 lagi yek... join je contest ni.. mane tau rezeki die..dapat gak merase canvas pree dari TPC
bye2...



TAMAT
:)
*
*
*
*sekalung penghargaan untuk semua yang menjayakan drama pendek ini..
*TPC, ucop,husin & Abi Hurairah the best..hihi... (opz)
*cerita di atas hanyalah rekaan semata-mata yek


2 comments:

Nida said...

wah.... byk sungguh pilihan yg ada...

nosaka-ila said...

nice ! ... lagu pun best !

~ FA.RA~hana's CLICK ~