BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-07-10

DIY KOTAK DOORGIFT

hye u oll.

tengah buat ape tu?

sihat ke?

(erk..tetibe tanye pasal ni...saje jek nk tunjuk 'kecaringan' kat korang... :) )

.ingat lagi x pasal entry macam mane nak hias kotak doorgift?


klik sini yek


finally ini lah hasil DIY i yang xseberapa..


sob..sob... simple jek kan? :(

sebab ade 1k n da xlarat nk diy sorang2....


sape n tolong? huhu

ade lagi 880 pcs... pengsan jap


fuh!!! nak siapkan doorgift pulak


TARA...


simple jek..huhu

(malu nk tunjuk)

ngengade kan ? malu tapi tunjuk gak

k la nk tdo..dah malam..hihi :P

sweet dream oll


"ceteke ape dalam kotak ni? huhu"

6 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

nak tau nak tau ape isi kotak. review pls...

Fariza said...

cntiknya.
nk 1. hik3.

anaztasias nora aira said...

nora satu appa pun xusik lg kotak tu hahahah

Rilla said...

Gigihnyaa...
Ana, Basket Lab tu pun Ana punya blog ke?

adorable ~A.N.A said...

cik kasut pink.. ok boss..akan direview
fariza cayang : dtg wedding i k..huhu
nora : huhu... ni pon usik2 manje je..tu yang simple beno
rilla : hihi..ye saye punye (tutup muke) :P

schakeyra said...

mana u dapat doiley kaler tu...plzzz~~

~ FA.RA~hana's CLICK ~