BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-07-18

GIANT PAPER FLOWER HANDBOUQEUT!!!!


Korang....


cetengok..cetengok


giant paper flower



i rase macam cantik n rare la


nak buat untuk handbouqeut solemnization....



huhu.. terexcited pulak


padahal ntah macam mane ropenye bile i buat nanti..hihi...


wait n c... :)

*kalau jadik bentuk alien jangan marah.... haha :P





...TARA...



 








6 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

wow bunganye sekuntum je...

adorable ~A.N.A said...

kasut pink : kan? tetibe cam tersuke..huhu

SAYANG KAMU said...

salam ana...ika pun berminat sgt bunga2 besar ni...start minat selepas tengok wedding marion caunter...lawa gila backdrop n hiasan tangga dia kan..dia guna bunga besar2 ni le...ana nti da buat tunjuk la yer cara2 nak buat kat blog ana..sbb ika slalu singgah blog ana...=)

farah fadhil said...

aaaaa.. taste kite same
I pun plan nak buat bunga ni,tp for outdoor la :)

2 H@T! MeN j@D! 1 said...

anaaaa: sy sukaaa ide awk neh.heheeee wat bunga besar2.bunga sakura plissss:)

adorable ~A.N.A said...

cik ika... wah!!! kite sangt xsangka cik ika sudi singgah blog kite yang burok ini.. hihi!!! malu2..excited pun ade..haha... ok... saye akan share.sharing kan caring... :) tunggu tau...
farah : kan? rase cam rare n nice jek gune sekuntum bunge cam ni.... hihi..beshnye kite sehati sejiwa, anything share2 la dengan kite ek :)
fariza : tq dear... hihi.... rase cam nk buat roses.... nnt try buat, jadi ke x... hihi

~ FA.RA~hana's CLICK ~