BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-01-21

PELAMIN CANTIK~

i rase banyak sangat benda yang i xprepare lagi..sob..sob2 :(
bz nye life sampai xcukup tdo, kpla suda pusing pk 'itu..ini' ayoyo

ok i xdapat nak tulis panjang-panjang, just nak beritahu kat JB skang ade pameran dunia raja sehari (20.1.2011-30.1.2011)

pelamin yang ade semua meletop2.. ni yang buat i xsabar nak balik JB n tengok depan mate...

nanti i amik gambo banyak2 n upload k u oll!!! teruja tgk gambar dekat fb mereka... fuh!!!





pelamin by ASTANA BRIDAL



Pelamin by BRIDAL KAYANGAN

7 comments:

lalink7 said...

cantek la design pelamin tue..alahai...sweet je kan? kat jb byk pilihan..best2..

adorable ~A.N.A said...

lalink : nanti i upload lagi yek gambo2 pelamin.. i amik life gitu..hihi tgu i balik kg yek :)
i rase bridal2 sekarang da advance, klu u berkenan mane2 pelamin u boleh tunjuk they all, ade bridal yang snggup buat tau pelamin same macam dalm pic yang kite tunjuk :)

YanaMIB said...

uu cantek aa pelamin background bulat² tu..unik! tp kt JB la pulok kn..jaoh..huhu~


salam kenal juge ^_^

adorable ~A.N.A said...

yana : 2 la.. da macam arma kan u.. kelas habis.. menangis tengok..hihi ~ ala xpe u reqeust je mane2 bridal, kot2 mereka berani buat macam tu.. ye x? :)

mizzunderstood said...

cantik kn pelamin astana 2?i pn berminat jugak..hehe
ari2 pegi tanya pakej pelamin khemah kalau nak pelamin cm dlm gmbr 2.die quote RM5k but dpt 1 panel besar je. xde walkway,arch,etc..kalau nk kene tmbh duit.sedey...sob2..xmampu..huhu......
but seriously cantek!! =)

adorable ~A.N.A said...

mizzunderstood : yup mmng die quot quit mahal, xpe2 jangan rsau... bulan 2 ni ade lagi festival pengtin kat angsana k... yok kite pegi ~ hihi

nelly said...

cantik nya !

~ FA.RA~hana's CLICK ~