BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-08-24

KAD KAHWIN

salam sayang semua,

dah lame ana xhupdate blog, bukan xmo hupdate, banyak sagt benda yang berlaku

stress ooo kadang2, tapi xpe, nanti ana try curik mase hupdate ape yang patot tentang wedding preparation yek :)

u oll semua jemputla dtg my wedding yang sangat simple di muka bumi ini

nak tahu kenapa? sbb i xguna any bridal, i diy jek

haha... so percayalah!!! inilah wedding paling simple di alam semesta ini...

ok berbalik kepada kad kawin.. macam2 dugaan tau nk buat kad kawin ni

mula2, ana n fiance dah design nak buat kad ala2 kalendar 2012, ala macam kalendar kuda tu

tapi hajat xkesampaian... :(


then kami ubah plan, kami tukar kepada kad kahwin notepad, idea ni datang spontan jek lepas ana terpandang sekeping notepad. kami memang nak bagi kad yang orang xkan buang, at least orang akan simpan kad tu selama setahun.. (huhu... mudah-mudahan)


mase design kad, suppose ade 6 pages bercetak n semua warna sama, tapi apekan daya, kita merancang, Allah menentukan, kad hanya ada 5 pages, pages aturcara majlis ilek... (xade) sedih jugak mase tu, n tona warna card pon macam larik sikit, map pon ade salah sikit tapi xpela... kami redha... malas dah nak pening2 kepala lagi...

ana akan ejas dengan sticker nanti... so kite lupekan pasal kesedihan

kite xkan dapat ape kite nak 100% kan?

so.... i believe setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya

hadapi dengan senyuman :)


this is my simple card,

anyone nak?


left ur address at here : http://farhanaraziswedding.weddingannouncer.com/guestbook.html

TARA : KAD KAHWIN NOTEPAD VERSI KAMI

IDEA : ANA
DESIGN : EN RAZIS, ANA N DESIGNER (EN HANIF)







7 comments:

iedaurora said...

uniknye! nice...

nida-razak said...

ana..xsabar nk dapat kad ana..hehe..alamat nida amek kat bbf eh.. =)

Cik Zimie said...

good idea la ana.suka sgt!!!ala2 notebook gitu :)

RENDA PUTEH said...

Hi dear,
If you and friends looking for ideal invitation card for your big day? RENDA PUTEH specializes in handmade, beautifully crafted, lace, simple and elegance design that can suit your theme.

Visit our blog now!

rendaputeh.blogspot.com

Hunny Kitty said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahai...syantek!!! nak satu~ :)

cik lin butterfLYNN~~ said...

comel kad jemputan korang ;)

wawa pucca said...

cik anan farhanan..
really need your help rite now

i cari fb u takde.
do email me
azwawahab@gmail.com

~ FA.RA~hana's CLICK ~