BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
:: THANK YOU FOR YOUR VISIT :) ::
KISAH CINTA BUDAK COMOT & BUDAK MATA EMPAT
GARDEN SAKURA WEDDING VS GREEN GARDEN WEDDING
DAN APABILA BUDAK COMOT PERASAN DIE COMEL....
MANAKALA SI BUDAK MATA 4 PERASAN DIE MACHO....
MAKA....

2011-10-05

YEAH!!! SAYE DAH KAWEEEEEENNNNNNNNN

FUH!!!

TIUP HABUK SAT....

BEDEBU BLOG NI...

TARA...

BAGI TEASER SIKIT GAMBAR NIKAH SAYA

PELAMIN & HANDBOUQEUT ADALAH DIY...

HENTAM KROMO JEK :)


NANTIKAN YANG LAIN PULA....

12 comments:

princess said...

tahniah.... kawen sudah kamu.. selamat pengantin baru dan semoga berbahagia ke ahkir hayat... dan semoga seronok melayari bahtera perkahwinan..< pnjg lebar komen ha..>

Renee Meow said...

yay..congratz dear...chanteknye u.... semoga kekal n bahagia sehingga akhir hayat.. :)

Khairiyah aka Kerry said...

congrats ana!!!! semoga berbahagia sehingga akhir hayat bersama suami dan family tercintaaa!

choclairissa @ intan said...

nak tengok gambar lg please....baju biru u in detailssss...cantekkk :)

with love:zaren said...

alamak,xde ke komen sy...awk xnak sewakan ke bckdrop paper flower tu?? kerawang itam tu pon buat sdiri ea =)

Hunny Kitty said...

congratsss moga cepat dapat bby

Anonymous said...

cantik la bunga yg warna-wani ditampal di pelamin tu,,,, buat sendri or DIY,,,,

boleh email x ke karipapcinta@gmail.com

-SR-

Anonymous said...

cantik la bunga yg warna-wani ditampal di pelamin tu,,,, buat sendri or DIY,,,,

boleh email x ke karipapcinta@gmail.com

-SR-

Anonymous said...

cantik la bunga yg warna-wani ditampal di pelamin tu,,,, buat sendri or DIY,,,,

boleh email x ke karipapcinta@gmail.com

-SR-

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said...

congrats dear. happy 4 u ;)
i'm b2b fr johor . visit my blog ya ;)

http://our-wedding-diaries.blogspot.com/

cikpia said...

nak gambar lagi!!! full pic of the pelamin tadak ka sist??

btw, tahniah and semoga perkahwinan anda mendapat keredhaan-NYA..

Anonymous said...

Salam, creativenya you DIY pelamin, share la full tutorial, saya pon berangan nak DIY je pelamin ni sendiri. hihi..thanx and love from silent reader-farah JB

~ FA.RA~hana's CLICK ~